Retail oplossingen

Het Petdiscount team is zeer toegewijd in het helpen van onze klanten, zowel op het gebied van productuitbreiding, alswel het altijd zoeken naar de beste oplossing op het gebied van klantenservice. We geven graag advies m.b.t. onze producten en we bieden de mogelijk om jouw groeiende bedrijf een duwtje in de goede richting te geven.

Just in time levering

Nee verkopen wil geen enkele ondernemer. In een markt waar de competitie steeds groter wordt, de kosten laag moeten blijven en de eindgebruiker een groot assortiment voor de laagste prijs eist, bieden wij de mogelijkheid om een breed assortiment te voeren, terwijl je een minimum voorraad kunt houden. Petdiscount biedt een snelle levering om er voor te zorgen dat je altijd snel jouw voorraad aan kunt vullen wanneer nodig.

Exclusieve merken

Ons producta anbod bestaat op dit moment uit meer dan 2000 huisdier producten. Naast exclusieve merken als Starline©, Travelaire© en Topmast©, bieden wij ook producten van toonaangevende merken als Varikennel®, Kong®, Duvo+®, Karlie®, Marchioro® en meer.

Contact

Email us Bel ons

Telefoon: +31 591 562453

Customer service opening hours (CET)
Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Snelle levering

Met meer dan 10.000 2 opslagruimte hebben wij altijd zoveel mogelijk voorraad beschikbaar. We streven er naar binnen 24 uur te leveren!

Dropshipping

Heb je een product even niet op voorraad? Wij zenden het direct naar jouw klant! Je hoeft alleen maar de koop te sluiten, zonder dat de klant terug hoeft te komen naar de winkel of moet wachten op zijn/haar levering.

Geen minimum afname

Geniet van de vrijheid die wij bieden om je kosten laag te houden! Bij Petdiscount kun je ook kleine orders plaatsen, zonder minimaal bestedingsbedrag. Op deze manier breid je het aanbod uit zonder grote aantallen te hoeven bestellen.